Ovdje donosimo svjedočanstvo jedne sudionice 3D formacije koja je doživjela oslobođenje od straha koji joj je oduzimao život. Čitajmo i veselimo se s njom, jer joj velika djela učini Gospodin.

Ova godina na 3D-u donijela mi je jako puno plodova u svakom dijelu mog života – u odnosu s obitelji, u odnosu prema drugima, prema sebi i prema Bogu. Upoznavajući sebe, otvarala su mi se vrata prema milosrdnom Isusu, Ljubavi koja me strpljivo čekala da dođem k Njemu kada sam za to bila spremna. Otvorila su mi se vrata i za brojna prijateljstva koja su me dodatno izgradila i poticala na put prema svetosti.

Cjelokupni program je odlično smišljen i osjetila sam djelovanje Duha Svetoga kroz cijelu godinu, nema nečega što bih izdvojila jer mi je zbilja svaki dio bio poseban, prijeko potreban te mi je donio mnogo toga.

Gledajući unatrag na ovu godinu, uočavam velike i značajne promjene na sebi. Poglavito iskorijenjen strah koji je bio duboko urezan u meni zbog određenih životnih iskustava i koji me sprječavao da se u potpunosti predam Isusu, da prihvatim Njegovu ljubav i samu sebe. Strah mi je bio prepreka u korištenju svojih talenata koje mi je Bog podario. Bio mi je i velika prepreka u odnosu s drugima, nisam osjećala niti mir niti slobodu. Baš iskrena srca mogu reći da sam bila zarobljena strahom.

Oslobođenje od straha je nešto na čemu sam najviše zahvalna Bogu i svim ljudima koji su bili dio toga puta. Kada sam spoznala što je to što me odvaja od Isusa i kada sam to predala Njemu, On je to uzeo i podario mi istinsku radost i unutarnji mir koji ne nestaje ni u teškim razdobljima.

Ove godine sam naučila voljeti sebe, prihvatiti se i gledati sebe i druge Božjim očima, gledati na svaku osobu (i sebe) kao Božje Dijete koje zaslužuje onakvu ljubav kakvom nas Isus ljubi, ljubav koja vidi čovjekove grijehe i voli ga unatoč njima…

Svakoj osobi je potrebna ljubav i veliko strpljenje kako bi se ostvarila Božja volja za njihov život. Isus je sa mnom bio iznimno strpljiv i nježan, vodio me malo po malo k sebi i privlačio svojom ljubavi. Tu ljubav želim svjedočiti svima i uvijek, svojom radošću, prijateljstvom, odanošću, iskrenošću, svakim svojim djelom i riječi. Na tome putu mi je uvelike pomogla i Djevica Marija koja mi je uzor u krepostima te sveti Josip koji me potiče da svoju vjeru konkretno živim u svom svakodnevnom životu, na faksu, u obitelji, s prijateljima.

Detaljnije informacije o programu za cjeloviti razvoj osobnosti i samu prijavnicu za prvu godinu naći ćeš ovdje:https://skac.hr/3d-formacija-prijavi-se-da-ti-zivot-poprimi-nove-dimenzije/

Na fotografiji je eksperiment u kojem su sudionici vježbali odapinjanje strijele da uvide važnost malih stvari pri ostvarenju cilja – pogoditi metu, je l’? ?