Upravljanje vremenom sve je češća tema među poduzetnicima, ali i svima onima koji nastoje živjeti punim plućima. SKAC Palma nudi radionicu “Više od vremena” za sve one koji žele urediti svoj život po Božjem.

Sam naziv “VIŠE” daje naslutiti da će ovom radionicom sudionici steći neke vještine upravljanja vremenom, ali i primiti puno više od toga jer će učiti kako to činiti u suradnji s Bogom. Samu riječ “više” Ignacije je koristio na latinskom kao “magis”. Magis je označavao nastojanje da u svemu biramo ono što nas više vodi Bogu, ono što nas dovodi u Njegovu blizinu.

Zato ciklus od ove 4 radionice nudi uz osnove upravljanja vremenom i neke osnove iz duhovnih vježbi. Riječ radionica upućuje na to da nije riječ o predavanjima niti filozofiranju o vremenu, nego je riječ o konkretnim aktivnostima kroz koje sudionici bolje upoznaju sebe, svoje navike i vježbaju se u ignacijevskom pristupu življenju. Stoga ako imate izazova na ovome području, ili se želite uoči ispita motivirati na bolje upravljanje vlastitim vremenom prijavite se na ” Za više od vremena”.

Radionicu vodi Marija Selak, pratiteljica u duhovnim vježbama i isusovačka suradnica. Radionice se temelje na duhovnim vježbama, a nude i neke moderne pristupe upravljanju vremenom.

Održati će se srijedom od 18:00 do 20:00 na sljedeće datume: 4.5, 11.5, 18.5, 25.5. u SKAC klubu (Palmotićeva 31, ulaz iz Draškovićeve 54). Preporučena donacija za radionice iznosi 30€.

Prijavom na ciklus, prijavljujete se na samostalnu pripremu za sve četiri radionice i obvezujete se na dodatni individualni rad (dnevno 15 minuta, što je tjedno gotovo 2 sata). Prijaviti se možete OVDJE.