Jedna malo drugačija večer slavljenja održat će se 30. studenog u SKAC-u (Palmotićeva 31). Slavimo rođendan i Misu mladih, zahvaljujemo za još jednu godinu, za sve dobro i ono manje dobro što smo u njoj primili. Dođi, zahvali i slavi s nama! Rođendanske čestitke primamo od 27.11. kad je SKAC i službeno osnovan. 🙂

Što se tiče programa, on započinje zlatnom krunicom u 20:10 nakon koje se slavlje nastavlja svetom Misom u 20:30 sati koju će predvoditi naš provincijal pater Sebastian Šujević. Zahvaliti ćemo Bogu za mrežu ljudi koje je On tijekom ove 22 godine tkao oko SKAC-a, za sve što nam je preko SKAC-a darovao. Molit ćemo za mlade koji dolaze u naše prostore, za projekte na kojima rade i u kojima sudjeluju, za sve one duše koje SKAC pomažu molitvama, talentima i darovima.

Osim duha, potrebno je okrijepiti i tijelo pa ćemo se počastiti i družiti ispred liturgijskog prostora i SKAC kluba. Ideja je da zajedničkim snagama obogatimo slavljenički stol i time darujemo SKAC, ali i jedni druge. Ako možete i želite donijeti SKAC-u dar u vidu hrane, pića, grickalica – upišite se u ovu tablicu.

A na samom koncu, okrijepimo i dušu u susretu s Isusom u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Rođendan slavimo dan uoči prvog petka kad je i cjelonoćno klanjanje koje će početi u 23 sata i trajati do mise u 6 ujutro.

Dobrodošli ste na slavlje u bilo kojem času. 🙂