Ako čitaš ovaj tekst znači da barem donekle znaš što SKAC i Magis rade, ali i da u tebi nešto kuca, zove, vuče da budeš dio naše zajednice. SKAC je mjesto susreta. Mjesto na kojem ćeš upoznati sebe, kušati Boga, pripadati i radosno darovati svoje vrijeme za druge. Dođi, brusi talente koji su ti darovani, pusti da oni skriveni isplivaju na površinu.

Prijavi se na Pozivnjaču uživo (prije otprilike mjesec dana imali smo online susret pa zato naglašavamo ovaj uživo). Dakle, u četvrtak 26. listopada u 18:30 sati dođi na susret/sastanak/druženje na kojem ćemo se upoznati, popričati o SKAC i Magis aktivnostima te podijeliti detalje o konkretnim volonterskim ulogama u koje možeš uskočiti. Prijavnica se nalazi OVDJE.

Piši, fotkaj, snimaj (video, podcast, tik-tokove), dizajniraj, pjevaj u zboru, kuhaj, ministriraj, budi domaćin u SKAC klubu, brini o logistici na Modravama, sudjeluj u radovima u Kravarskom, organiziraj eksperimente…  Što god ti srce želi, imenuj i mi ćemo naći posla. 

Žetva je zaista velika, a ti budi jedan od radnika. Vidimo se 26.listopada. Ako imaš pitanja prije susreta, piši nam u inbox.