SKAC priprema tečaj razlučivanja ‘kako donositi odluke s Bogom’. Tečaj će se održati kroz šest tjedana, u Palmotićevoj 31, srijedom u 20h od 8. veljače do 15. ožujka 2023. godine.

Poželjno je da kandidati imaju od 18 do 35 godina te neku konkretnu odluku na umu. Budući da je za donošenje odluka po Božjem preduvjet unutarnja sloboda za sve moguće ishode odlučivanja, važno je imati barem čežnju za istom. Predvježbe koje su pripremljene za sve koji se prijave, imaju za cilj pomoći u tome ili, za početak, prepoznati jesmo li uopće u slobodi. Može se reći da ovaj tečaj nudi više od samog razlučivanja: vježbanje u slobodi za što god nas više vodi k Onome koji nam daje najviše slobode.

Sam proces prijave zahtjeva ispunjavanje ove PRIJAVNICE nakon čega prijavljene uključujemo u proces pripreme kroz predvježbe. Sudionicima SKAC-ovih programa već je poznato kako su predvježbe osmišljene kao obavezna priprema za tečaj i njihovo obavljanje je nužan preduvjet za sudjelovanje u istom.

Ukupna cijena tečaja iznosi 300kn, a kotizacija je 100kn.

Očekivani ishodi ovog tečaja su da će polaznici usvojiti jednostavne principe ignacijevskog razlučivanja te steći iskustvo temeljitog donošenja konkretne odluke s Bogom.

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta, a za sve nedoumice i više informacija javite se na idom@skac.hr.