Vrijeme nam je darovano.Vrijeme je dar kojem ne znamo rok trajanja.Svijest o tome pomaže nam živjeti to vrijeme na najbolji mogući način. Postavlja nas u stvarnost da smo ograničeni. Traži od nas da biramo između šume mogućnosti onoliko koliko stane u dan. Jer za sutrašnji ne znamo imamo li ga.

Tako je sveti Ignacije često na planove i prijedloge svojih sudrugova znao upitati: A kako znaš da ćeš (do)živjeti sutra? Taj čvrst stav omogućavao mu je veću jasnoću u postavljanju prioriteta. Čak štoviše, preporučivao je da ono što obećaš napraviš već danas. A ti? Kako ti živiš vrijeme koje ti je darovano? Živiš ili životariš? Da li se ti događaš ili se konstantno odgađaš?

Ako želiš:

– zapitati se o sebi i vremenu koje imaš,
– zapitati se o vremenu koje ti je preostalo;
– to vrijeme ispuniti Božjim željama i planovima za tvoj život;
– dati sebi vremena da se ostvariš više po Božjem;
onda je SKAC-ova radionica „Za VIŠE od vremena“ baš za tebe.

Radionicu vodi Marija Selak, pratiteljica u duhovnim vježbama i isusovačka suradnica. Radionice se temelje na duhovnim vježbama, a nude i neke moderne pristupe upravljanju vremenom. Održati će se srijedom od 18:00 do 20:00 na sljedeće datume: 4.5, 11.5, 18.5, 25.5. u SKAC klubu (Palmotićeva 31, ulaz iz Draškovićeve 54). Preporučena donacija za radionice iznosi 30€. Prijavom na ciklus, prijavljujete se na samostalnu pripremu za sve četiri radionice i obvezujete se na dodatni individualni rad (dnevno 15 minuta, što je tjedno gotovo 2 sata). Prijaviti se možete OVDJE.