Na izmaku još jedne akademske godine pa time i SKAC godine, radosna srca pozivamo (mlade) obitelji na susret uživo kojim ćemo privesti kraju ciklus radionica “Temelj(i) obitelji”. Završni susret će se održati na blagdan Presvetog Trojstva 26. svibnja 2024. godine, a ujedno je to i dan koji je papa Franjo proglasio Svjetskim danom djece. Bez obzira na to jeste li već bili na nekom od susreta i radionica, dođite jer je tema kojom ćemo završiti ovaj ciklus – zahvalnost. Zahvalimo za naše obitelji, djecu i sve što nam je darovano.

Vrijeme: 26. svibnja 2024. godine u 17 sati

Mjesto: Palmotićeva 31 (ulaz iz Draškovićeve 54)

Nagovor i radionicu za roditelje na završnom susretu vodit će pater Antun Volenik, a održat će se u Dvorani Merz (1. kat, nasuprot SKAC ureda). Za to vrijeme naši će volonteri brinuti o djeci u SKAC Klubu ili kod sjenice u dvorištu ako bude lijepo vrijeme. Nakon radionice i igraonice, zajedno ćemo slaviti svetu misu u 19 sati.

Molimo vas da ispunite prijavni obrazac kako bismo mogli lijepo pripremiti susret. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pišite na mail odnosi@skac.hr