Whiskey je alkoholno piće koje nastaje destilacijom žitarica, a čuva se u bačvama napravljenim isključivo od hrastovog drveta. Ležanjem u bačvi, whiskey poprima boju, okus i miris drveta od kojeg je bačva napravljena te je boja, okus i miris svakog whiskeya jedinstvena i neponovljiva. Možda nakon ovih redaka slutiš koja je to poveznica između whiskeya i čovjeka?

Tako je! Svatko od nas jedinstven je i neponovljiv. Naš Otac želi da budemo svoji, baš onakvi kakvima nas je zamislio i stvorio. Obzirom da smo jedinstveni, Bog pronalazi načine da svakome od nas priđe na njegov jedinstven i poseban način. Onako kako Ga samo mi možemo prepoznati. Njega raduje kada smo svoji, kada smo autentični, kada idemo za svojim željama, za onim što volimo, za onim što nas raduje i što nam donosi Život. Raduje Ga kada u punini živimo Život koji je udahnuo u naše biće.

Dopusti Bogu da ti priđe kroz eksperiment kušanja whiskeya koji će se održati 10.2. u SKAC klubu (ulaz s Draškovićeve 54) u 19 h. Upoznaj svoju autentičnost i odvaži se živjeti je!

Napomena

Zbog kvalitete programa broj sudionika je ograničen (max. 15 sudionika), a sudjelovati mogu mladi od 18 do 30 godina.

Sudjelovanje na eksperimentu uključuje duhovnu pripremu koju ćemo započeti 5 dana uoči početka programa. Svakodnevno ćete primati kratke tekstove koji će vas uvoditi u temu eksperimenta.

Kotizacija iznosi 10€, a pokriva kušanje tri vrsta whiskeya.
Prijaviti se možete putem sljedećeg google obrasca.
Za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail drustvo@magis-cro.com.