Čujte i počujte! Modrave šalju posljednji poziv za ukrcaj svima koji žele biti u ovogodišnjoj Modravskoj posadi.

Da, Modrave zovu i tebe. Tebe koji zamišljaš da sa svojom grupom u zalasku sunca sjediš na pontonu i zajedno otkrivate kako vam je Bog u danu prilazio. Tebe kojeg veseli pomisao da na popodnevnom povjetarcu pod modravskim borovima guštaš u promišljanju o Božjoj riječi. Tebe koji si spreman podići ekipu na noge i pokrenuti igru odbojke. Tebe koji ćeš bez premišljanja od radosti skočiti u odjeći u more. Tebe koji zamišljaš ljepotu svete Mise uz predivni zalazak sunca i more koje se utišava i smiruje. Tebe koji želiš sve to kušati s novim ljudima. Tebe koji želiš da svi budu kao jedno te da i njima Gospodin omekša srce, obrati ga i učini život malo boljim. Poziva tebe kojem u srcu gori da i drugi upoznaju dobrotu, ljubav i jednostavnost života na Modravama. Tebe koji si možda već bio na Modravama i kojem je magis krug, egzamen i stečeno prijateljstvo utisnulo u srce nezaboravne uspomene. Ali i tebe koji možda na Modravama nisi bio, ali čitajući sve ovo priželjkuješ to. Možda baš tebe zove da se služiš pa da drugi preko tebe upoznaju i kušaju modravski raj. Jer služeći drugima zapravo služiš Bogu.

Kreni u animatorsku avanturu!

Pozivamo te da se okušaš u formaciji za Modravske animatore. Kroz formaciju ćeš i prije Modrava puno toga primiti, produbit ćeš svoj odnos s Bogom i drugima, ali i razlučiti jesi li pozvan na animatorstvo. Drugim riječima, ne moraš se sada na to obvezati, nego se upusti u avanturu ako u tebi postoje iskra, želja, žar. Ako slutiš neki poziv, daj mu priliku i otkrij krije li se Bog iza toga.

Formacija će započeti u veljači s prvim informativno-formativnim susretom u utorak 13.2. u 18.30 u SKAC klubu. Osim potencijalnih animatora, na tom susretu okupit ćemo sve članove posade, znači i kuhare i logističare. Jer tko će sve te ljude hraniti i popravljati stvari po kampu kada se pokvare ili ih voziti brodom?!

U kojoj god ulozi želiš ovog ljeta na Modravama služiti, ispuni PRIJAVNICU kako bi ti se mogli javiti s podsjetnikom na naš prvi susret i svim daljnim inforamcijama.

Dobro nam došao!

Već ti se radujemo 🙂

Modravski tim