Posljednjih nekoliko tjedana osluškujemo želje i potrebe zainteresiranih za Magis CRO eksperimente – na temelju toga odlučili smo promijeniti program i smanjiti cijenu. Ako od ovog ljeta želiš više – dođi na Magis CRO! U moru, suncu, tišini, radu, hodanju, bicikliranju i druženju suputnik će ti biti On, On koji donosi mir i radost u tvoje srce.

Umjesto duhovnih vježbi u šutnji na Modravama će se održati eksperimenti bicikliranja i kajakarenja u kombinaciji s jednostavnim modravskim ljetom koje sada možeš iskusiti i ti jer otvaramo dodatna mjesta na programu! Cijena kotizacije umjesto 165€ iznosi 115€ i pokriva sve troškove (smještaj, hrana, piće, materijali).

Duhovne vježbe u šutnji održat će se u ljepoti, tišini i hladovini Sljemena. Čini se da mnogi od nas u dubini srca čeznu za dječjim radostima pa su prijave za dječji kamp u Dragama već zatvorene, ikonopis na Vrgadi može primiti samo još dvije duše koje privlače ljepota i stvaralaštvo.

Po dobrom, starom magisnom običaju – velika završnica svih eksperimenata uz molitvu, zahvalu i dijeljenje održat će se od 18. do 20. kolovoza na Modravama.

Prijavi se najkasnije do 16. srpnja 2023. godine. Kušajmo, guštajmo i slavimo zajedno Božju prisutnost u svemu stvorenome.