Loading Događaji

Sigurno si po raznim slikama i spotovima na internetu, reklamama pa čak i proizvodima kojima se koristiš svaki dan susreo/la font koji ti se svidio. Možda si si mislio/la…eh, kad bih bar ja tako znao/la. E pa, sad ti je prilika. Dođi na radionice suvremene kaligrafije koje organiziramo!

Krenut ćemo s osnovama i polako učiti, ali da ne ostane samo na učenju, ono što usvojimo primjenit ćemo u pisanju po raznim predmetima. Svaki mjesec imat ćete priliku izraditi nešto novo. A možda će ti značiti i ako kažem da je kaligrafija jedan od boljih načina opuštanja. Sada kada kreću gužve, bilo s ispitima, bilo na poslu, dođi i “pusti mozak na pašu”, odmori malo od svega.

Prva radionica je besplatna za sve, stoga dođite i kušajte da li je ovo za vas. A s radionicama nastavljamo tijekom prosinca, svakog utorka.

PRIJAVNICA ZA RADIONICU: https://forms.gle/X4j2tu4TfDLARYuS9

Ako se pitaš zašto bi počeo učiti kaligrafiju, evo ti par dobrih razloga:

1 KALIGRAFIJA OPUŠTA
Vježbanje kaligrafije je kao jedna antistres terapija! Budući da zahtijeva koncentraciju sigurno ti na um neće padati sve one brige koje te muče i moći ćeš se odmoriti i opustiti
2 POTIČE I RAZVIJA KREATIVNOST
Osim što te tjera da radiš više i bolje, kaligrafija te inspirira da stvaraš. Kad svladaš osnove, uvijek možeš razviti svoj, jedinstven stil. A što je najbolje, uopće ne moraš imati lijep rukopis da bi krenuo!
3 KALIGRAFIJA JE VJEŽBA STRPLJIVOSTI
Dok počinješ s kaligrafijom bit će manjih i većih grešaka, kriva će ti strana biti deblja, neće sva slova imati isti nagib, malo ćeš umrljati i trebat će puno puta ispočetka, ali vjeruj, ono strpljenje kojem te nauči kaligrafija odrazit će se i na tvoj rad i odnose.
4 STEVE JOBS PREPORUČA
U svom poznatom govoru o studiranju, Steve Jobs ( https://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA ) je rekao da mu je život promijenio upravo tečaj kaligrafije koji je upisao jer mu se činio samo zabavnim. Kako ovaj tečaj može na tebe utjecati? Dođi i saznaj.

Podijeli objavu!

Go to Top