18. Godina SKAC Palme – Večer zabave

Loading Events

Rođendanski petak ćemo završiti pravo mladenački!
Pripremili smo niz zabavnih događanja, a naravno, ništa ne može bez Mise mladih.

18:00 – KVIZ ”ISUSOVCI vs. SKACOVCI”
Tek kad ste pomislili da više ne postoji kviz na koji ste niste prijavili, evo slijedi razočaranje! Spojili smo kremu katoličke kvizaške scene i sučelili ono što se malo tko usudio, braću isusovce i skacovce. Osim što imate priliku sudjelovati na ovom povijesnom trenutku, možda ćete se čak i smijati, možda vam dođe da cupkate nogom ili da nazovete mamu i kažete da nećete doći doma nakon što se svijetla upale.

20:30 MISA MLADIH
Rođendanski petak također će biti obilježen Misom mladih. Od kako je počela ne prestaje privlačiti nova lica bliže Srcu Isusovu, a ovaj petak okupit će sve one koji su služili Gospodinu upravo kroz nju, pjevajući, ministrirajući. Pridruži nam se.

22:00 PARTY ZA EKIPU
Kao šlag na tortu, trodnevno rođendansko slavlje završavamo partyjem. Svoje glazbene i plesne vještine možeš darovati SKAC-u pjevajući karaoke i ovladavanjem plesnog podija. S ovog partyja zasigurno nećeš ići kući praznih ruku, ako i ne osvojiš vrijednu nagradu na tomboli, imat ćeš priliku susresti dugo neviđene, srcu drage ljude s kojima si vrijeme provodio u SKACu.

Podijeli objavu!

Go to Top