Koliko puta ste razmišljali o tome gdje postaviti granicu, bilo to u odnosu s drugima ili pak sa samim sobom? Mnogima je teško reći ne, svoj život u potpunosti okreću drugima, a zaborave napuniti svoje baterije. Gdje je tu granica? Pitanje je i znamo li prepoznati granice druge osobe i poštivati ih, te prihvatiti stvari koje su dobre za naš život?

Odgovore na ta pitanja možete pronaći na ciklusu radionica o postavljanju granica pod nazivom Više u slobodu. Kroz ovaj ciklus, želimo stvoriti vrijeme i prostor u kojem ćete propitati svoje granice, te usvojiti znanja i vještine postavljanja granica sebi i komuniciranja granica prema drugima. Namijenjene su mladima 18-35 godina koji imaju želju raditi na sebi, koji su spremni postaviti ili maknuti granice u svojim životima, ili maknuti one koje ih sprječavaju dostići svoj puni potencijal ili koji jednostavno žele znati nešto više o temi granica i slobodi koju one pružaju. 

Edukacija počinje u rujnu 2023. godine i traje do kraja listopada. Prvi online susret je 28. rujna, a radionice će se uživo održati 10.10, 17.10. 24.10. i 31.10. od 18 do 20 sati. 

Prijave za sudjelovanje su obavezne, a broj sudionika ograničen! Početak prijava bit će 12. rujna i traju do 25. rujna. Prijaviti se možete putem obrasca koji će biti aktivan od navedenog datuma. 

Dolazak na radionice je obavezan, uključuje vježbe i međusobno dijeljenje uz mrvu teorije i ignacijevskog pogleda na temu za koji su zaduženi Katarina Šimić, psihologica i p. Mislav Skelin. Od sudionika se dodatno očekuje osobni rad u opsegu od 15 minuta dnevno. 

Dođi i ti, postani slobodan biti onakav kakvog te Bog želi! Više o SKAC edukacijama pronađi ovdje.