Koristeći Ignacijev način molitve, pratimo hod Blažene Djevice Marije, blisko uz njenog Sina. Od začeća do nebeske slave, želimo po Mariji doći bliže Isusu.

Prijavite se na online duhovne vježbe za sve uzraste „Bliže Isusu po Mariji“ koje traju kroz cijeli svibanj 2024. Po početku programa, dobit ćete pristup online platformi Notion na kojoj ćete primati molitvene materijale za svaki tjedan, tj. za svaki dan. Za meditacije, minimum potrebnog vremena dnevno je 20 minuta, a maksimum 60 minuta. Važno je da se disciplinirate i da svakodnevno ustrajete.

Ove online duhovne vježbe primjerene su i dostupne svima, ma gdje god da se nalazili, a prilagođene su za svaku dob. Prijaviti se možete putem online OBRASCA.

Za ovaj program duhovnih vježbi nemamo online susrete podrške niti individualno praćenje, ali ste slobodni pisati u slučaju da vam je potrebno ili pak doći na razgovore k paterima u Palmu. Za više informacija pišite na idom@skac.hr.

Razmatrajmo zajedno pojedina otajstva krunice i uđimo u dublji odnos s Isusom, Marijom i Josipom. Predajmo im radosna i žalosna, svijetla i slavna otajstva našega vlastitoga života te ih pogledajmo Njihovim očima, slušajmo što oni o njemu govore i kako su u njemu prisutni.