U bogatoj adventskoj ponudi i SKAC Palma predstavlja svoju – online duhovne vježbe nadahnute i osmišljene prema Ignacijevim meditacijama.

Prođite s nama neke od trenutaka za koje znamo da su se dogodili i neke koje će nam sam Bog otkriti, od navještenja rođenja Spasitelja i Marijine trudnoće, u skrovitosti kutaka nazaretske kućice, u tihom i radosnom iščekivanju ili Josipovoj neizvjesnosti, do susreta sa susjedima i rođacima, rođenja u maloj spilji, čudesnih posjeta anđela i tri vladara… Zađite maštom u povijest spasenja i kušajte Božju blizinu koja se želi otkriti u milosnom vremenu adventa.

Ove online duhovne vježbe primjerene su i dostupne svima, gdje god da se nalazili, a prilagođene su za svaku dob. Potrebno je samo PRIJAVITI SE najkasnije do 26. studenoga kako bismo vam na vrijeme poslali sve informacije.

U ovim duhovnim vježbama neće biti pratitelja, ali postoji mogućnost sudjelovanja u online grupnim susretima koji za svrhu imaju dijeljenje iskustava i podršku pri razmatranjima. Susreti su samo za one koji žele, a održavat će se nedjeljom u 20:00h.

Sažeto, za sudjelovanje u duhovnim vježbama potrebno je:

  • Ispuniti prijavnicu i naznačiti želite li sudjelovati u online susretima
  • Na početku tjedna pogledati video uputu za tjedan
  • Odvojiti vrijeme, preporuka je 30 minuta, najbolje rano ujutro, i prolaziti kroz sadržaje koji će biti objavljeni na Notionu (aplikaciji koju koristimo za ovaj program)
  • U vježbama će biti ponuđeno puno materijala, ali svrha neće biti proći kroz sve nego u obilju pronaći ono što mi najviše pomaže ući u Odnos.

Podijelite ovu vijest sa svima kojima želite ovakvo došašće, a za dodatne informacije pišite na idom@skac.hr