Upisati fakultet ili odgoditi studiranje? Početi raditi? Što uopće želim raditi? Ako te more ove brige ili znaš nekoga tko prolazi kroz njih, svakako nastavi čitati ovaj tekst!

SKAC Palma organizira Tečaj razlučivanja za učenike zadnjih razreda srednje škole kako bi im se pomoglo u razlučivanju hoće li nastaviti školovanje i na koji način. Kroz 6 tjedana, od 22. listopada do 26. studenog, uz podršku voditelja i pratitelja, sudionici će se učiti osluškivati: kako i što mi Bog u svakodnevici govori, kako je On prisutan u mom odlučivanju i koje su Ignacijeve metode koje mi u cijelom procesu mogu pomoći.

Prijave su otvorene do 6. listopada, a svi prijavljeni ulaze u pripremni proces, osobnog praćenja, čitanja i pisanja o odlučivanju, kako bi im dolazak na tečaj i period u kojem bi trebali donijeti odluku bili svrhovitiji.

Ukratko, za tečaj razlučivanja je potrebna raspoloživost da:

  • Odvojiš vrijeme za uvodni online susret prije početka programa i za predvježbe o kojima vodiš dnevnik u aplikaciji Notion;
  • Odvojiš 15-30 minuta dnevno za zadatke i za egzamen na kraju dana, kroz 6 tjedana koliko traje program
  • Dolaziš na susrete uživo, nedjeljom od 18:00 do 20:00 sati, od 22. listopada do 26. studenog 2023., u prostore u Palmotićevoj 31
  • Dolaziš na razgovor s pratiteljem 20 minuta jednom tjedno kroz period tečaja, u prostore u Palmotićevoj 31

Ukupna cijena tečaja iznosi: 30 eura, a prijave su na POVEZNICI. Za sve nedoumice i više informacija javi se na idom@skac.hr.