S obzirom na brojne upite od strane onih koji ne žive u Zagrebu, ali i onih koji su stariji od 35 godina, SKAC Palma i ove godine priprema ONLINE duhovne vježbe za sve uzraste!

Prošle godine održan je prvi ciklus u adventu i s Gospom u svibnju. Ove godine po Mariji idemo bliže Isusu i u listopadu, a uz Božić, pripremamo se i za Uskrs i Duhove.

Svi koji se žele vježbati u molitvi na način kako je to Ignacije običavao, već danas mogu se prijaviti na ove online duhovne vježbe. Prvi na redu je ciklus „Bliže Isusu s Marijom“ koji će se održati kroz listopad, a prijaviti se možete putem OBRASCA.

Dakle, naše online duhovne vježbe primjerene su i dostupne svima, ma gdje god da se nalazili, a prilagođene su za svaku dob. Po početku programa, dobit ćete pristup online platformi na kojoj ćete pravovremeno primati molitvene materijale za svaki tjedan, tj. za svaki dan koji za svrhu imaju da razmatrajući pojedina otajstva krunice uniđemo u dublji odnos s Isusom, Marijom i Josipom te da im predamo radosna i žalosna, svijetla i slavna otajstva našega vlastitoga života.

Minimum potrebnog vremena za izdvojiti je dnevno 20 minuta, a maksimum 60 minuta.

Za program „Bliže Isusu s Marijom“ nemamo online susrete podrške, ali ste slobodni pisati u slučaju da vam je potrebno ili pak doći na razgovore k paterima u Palmu.

Za više informacija pišite na idom@skac.hr.