SKAC Palma i ove korizme priprema program ‘Više od pokore’. Kroz četiri vikenda svi sudionici imat će priliku iskusiti pokoru kao molitvu. Počinjemo od tijela: krotit ćemo se u vrsti i količini hrane, sna; izložiti neugodnom u pokretima i siromaštvu u duhovnosti.

A kad se ukroti tijelo, lakše se čuje nutrina. Stoga ćemo se učiti prepoznavati naše nutarnje pokrete: osjećaje, raspoloženja, nagnuća; primati ih i tražiti što nam Bog po njima govori. U tišini, bez buke, brbljanja i suvišnih riječi, kušat ćemo kako je dobar Bog!

Pridruži nam se na nekom od četiri vikenda koji se održavaju u Hrvatskom Leskovcu, u samostanu karmelićanki BSI:

17. do 19. veljače 2023.
3. do 5. ožujka 2023.
17. do 19. ožujka 2023.
24. do 26. ožujka 2023.

Cijena vikenda je 28 eura za nezaposlene i studente te 47 eura za zaposlene. Iznos akontacije potreban kod prijave je 10 eura. Program je namijenjen osobama do 35 godina. Voditelji su p. Rukavina, p. Špiranec i p. Skelin i p. Bijelić. Vikende počinjemo oko 17 sati u petak, a završavamo u nedjelju poslijepodne.

Prijave traju do popunjenja mjesta zbog pravovremene pripreme programa i predvježbi u kojima sudjeluju svi prijavljeni. Prijavnica je ovdje: PRIJAVNICA, a za više informacija kontaktirajte idom@skac.hr.