Otvorene su prijave za duhovne vježbe u šutnji koje će se održati od 30.12.2023. do 7.1.2024. godine u Hrvatskom Leskovcu. Ako čitaš ovaj članak, možda ti u jasnoći oko toga “prijaviti se ili ne” pomogne iskustvo jednog sudionika od prošle godine.

„Prijavio sam se na DVŠ jer sam tražio odgovore na pitanja, morao sam donijeti neke važne odluke te nisam znao kud bih sa sobom. Kada mi je prijatelj rekao za duhovne vježbe, znao sam da je to to.

Pokazale su se korisnima i bile su od velike pomoći. Ove duhovne vježbe nešto su što bih preporučio svakom čovjeku jer one nisu samo nekakve vježbe discipline, nego poučavaju čovjeka srži duhovnosti – kako da čuje vlastito srce, uđe u samog sebe i u tom nutarnjem prostoru pronađe Boga.

Jedan voditeljev savjet sam posebno podcrtao: “Ne traži u duhovnim vježbama sebe i rješenje svojih problema. Traži Boga. Iz odnosa s Njime dolazi sve drugo.”

Tražio sam jasnoću oko odluka koje moram donijeti, a umjesto toga dobio sam puno više, dobio sam mir kojeg do tada nisam imao. Nisam dobio ono po što sam otišao tamo, dobio sam ono što mi je trebalo.“

Svi detalji oko prijava su na POVEZNICI, a za pitanja koja nisu odgovorena javi se na idom@skac.hr!