Misa mladih i bdijenje

Loading Events

U skrovitosti srca i tišini noći dođi i pokloni se Presvetom oltarskom sakramentu. Pokloni Mu se, daruj svoje vrijeme, svoj san, svoju udobnost, svoju mekoputnost. Daruj što, kada i koliko možeš. Sebe na 10 minuta, pola sata, cijelu noć.
Dođi i pokloni se Njemu koji ti se svakodnevno daruje u kruhu. Tako jednostavno. On Bog se pokloni toliko da Ga svaki čovjek može gledati. Ne propusti tu šansu!
Dođi i daruj mu sve svoje brige, poteškoće, izazove, radosti. Dovedi mu pod noge svoje nemirno more, i gledaj u Nj koji je mir! Traži Ga da preobrazi sve teške misli i sve ono što još nije hranjivo u tvome životu. Uđi u razgovor s njime kroz ovu noć, i ne zaboravi ga tražiti milosti potrebne da ostvariš ono na što si pozvan.
Pridruži se nama u SKAC-u u molitvi za zvanja. Zvanja svih vrsta. Poseban zagovor ovaj put tražimo i imamo od svetog Stanislava Kostke, isusovca, zaštitnika mladeži i novaka koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema svetoj pričesti. On je kažu bio tih, jednostavan, čedan, poslušan, na van po ničem poseban. Iako je umro u 18.toj godini života, proglašen je svetim. Tajna je to. Tajna koju smo svi pozvani živjeti: svetost. Ne možemo to odjednom, ali možemo krenuti tim putem kroz ovakve male žrtve i u dobrom društvu svetih.

Bdijenje počinje nakon mise mladih u 20:30 te traje do 06:00.
Vidimo se!

Podijeli objavu!

Go to Top