18. Godina SKAC Palme – trodnevna proslava

Loading Events

Zahvalni smo što možemo biti zajedno i slaviti zajedno. Jer zajedno smo i stvarali.

Prošlo je 18 godina otkad je pater Luka Rađa sa zajednicom mladih pokrenuo SKAC. Danas, na pragu svoje punoljetnosti, SKAC je i dalje mjesto susreta, mladih, mladih i Boga. Jednostavnosti, ljubavi, herojstva i domišljatosti.
Budite dio proslave naše punoljetnosti te nas svojom nazočnosti ohrabrite da i dalje radimo, stvaramo i činimo jedni druge boljima.

SRIJEDA – 27.11. – Rođendan SKAC-a

19:00 – Sveta misa zahvalnica
Bazilika Srca Isusova, misu predvodi provincijal p. Dalibor Renić

20:00 – Svečana proslava i zabavni program
Kroz interaktivnu šetnju SKAC-om predstaviti ćemo vam SKAC-ovu povijest, njegovu sadašnju misiju i viziju budućnosti. Na vas čekaju i SKAC-ov spomenar, butiga i još pregršt iznenađenja.

ČETVRTAK – 28.11. – PROMOCIJA KNJIGE

18:00 – Promocija knjige ”Šalabahter za život”

Četvrtak je rezerviran za predstavljanje drugog izdanja knjige patera Luke Rađe Šalabahter za život. Knjiga u novom ruhu, bezvremenska pitanja i uvijek aktualni odgovori za život. Kroz interaktivni odnos s publikom, naši gosti (iznenađenja) odgovarat će na pitanja iz knjige, a bit će prilike da i vi postavite pitanje! A svojim prisutstvom će nas razveseliti i dragi pater Luka Rađa.

PETAK – 29.11. – VEČER ZABAVE

18:00 – KVIZ ”ISUSOVCI vs. SKACOVCI”

Tek kad ste pomislili da više ne postoji kviz na koji ste niste prijavili, evo slijedi razočaranje! Spojili smo kremu katoličke kvizaške scene i sučelili ono što se malo tko usudio, braću isusovce i skacovce. Osim što imate priliku sudjelovati na ovom povijesnom trenutku, možda ćete se čak i smijati, možda vam dođe da cupkate nogom ili da nazovete mamu i kažete da nećete doći doma nakon što se svijetla upale.

20:30 MISA MLADIH

Rođendanski petak također će biti obilježen Misom mladih. Od kako je počela ne prestaje privlačiti nova lica bliže Srcu Isusovu, a ovaj petak okupit će sve one koji su služili Gospodinu upravo kroz nju, pjevajući, ministrirajući. Pridruži nam se.

22:00 PARTY ZA EKIPU

Kao šlag na tortu, trodnevno rođendansko slavlje završavamo partyjem. Svoje glazbene i plesne vještine možeš darovati SKAC-u pjevajući karaoke i ovladavanjem plesnog podija. S ovog partyja zasigurno nećeš ići kući praznih ruku, ako i ne osvojiš vrijednu nagradu na tomboli, imat ćeš priliku susresti dugo neviđene, srcu drage ljude s kojima si vrijeme provodio u SKACu.

Podijeli objavu!

Go to Top