U prošlim tekstovima o radionici Više od vremena govorili smo iz naše perspektive o njoj, zašto je održavamo i zašto mislimo da je potrebna i važna. No sada vam dijelimo iskustvanekih sudionika radionice:

Čut ćeš kako pristupiti svojoj svakodnevici i svojem vremenu na jedan drugačiji način. Možda misliš da znaš upravljati vremenom, ali tu ćeš čuti kako Bog želi da upravljaš svojim vremenom, a to je samo jedan, ali vrlo važan, korak pri usklađivanju svoje volje s Njegovom.

Radionica je odličan početak za svakoga tko želi poboljšati svoje vještine organizacije, a da pritom i Boga uključi u cijeli proces. Postavit ćeš sebi neka pitanja i dobiti smjernice za otkrivanje odgovora. 🙂

Učenjem kako dobro upravljati vremenom zapravo učiš ljubiti i cijeniti sebe. Radionicom to osvijestiš, a na njoj dobiješ osnove na koje dalje možeš graditi u smjeru koji je za tebe najbolji.

Radionica o vremenu kao o Božjem daru kojeg trebamo nastojati što bolje iskoristiti ne stvara u čovjeku osjećaj da sve čini krivo, već, nasuprot, ohrabruje. I sveti ljudi tvrde da je čovjek biće koje ne mora biti korisno što je više moguće, već treba imati vremena za san, za sebe, druge i Boga. S druge strane, ono vrijeme posvećeno radu toliko je moguće bolje posložiti.

Ova radionica mi je pomogla da spoznam kako mi je sve vrijeme darovano i kako je sve lakše kada planiram s Njim. Voljela bi da i drugi spoznaju tu ljepotu planiranja s Gospodinom.

Ako misliš da nemaš dovoljno vremena za ispunjenje svojih planova, da te okolina, bližnji i obaveze pritišću, da ne znaš što jej tvoj križ, ako si u konfuziji i teško razaznaješ svoj smisao, ako ti je teško naći vrijeme za sebe i svoj odnos s Bogom onda je ova radionica pravi blagoslov za tebe jer ćeš čuti brojene praktične savjete koji će ti pokazati kako se bolje organizirati, postat ćeš svjesniji/a da je uredu čak i uvelike potrebno imati vrijeme za sebe te postaviti granice.

Ovu radionicu bih preporučila svima a posebno studentima koji se muče kako kvalitetno organizirati svoje vrijeme.

Dođi da naučiš kako jasnije čuti Boga. Iz dana u dan lutamo, trčimo da obavimo sve zadatke. Jesmo li zapravo sretni i ispunjeni? Ljubimo li to što radimo ili samo odrađujemo? Dajemo li sebe ili ostajemo na površini ? Puno toga nas odvlači od svrhe za koju smo stvoreni. Zato, dođi naučiti kako pronaći svrhu i iz dana u dan živjeti je. Te kako pronaći vrijeme za Boga i čuti Njegov glas u svom životu.

Radionicu vodi Marija Selak, pratiteljica u duhovnim vježbama i isusovačka suradnica. Radionice se temelje na duhovnim vježbama, a nude i neke moderne pristupe upravljanju vremenom.

Održati će se srijedom od 18:00 do 20:00 na sljedeće datume: 4.5, 11.5, 18.5, 25.5. u SKAC klubu (Palmotićeva 31, ulaz iz Draškovićeve 54). Preporučena donacija za radionice iznosi 30€.

Prijavom na ciklus, prijavljujete se na samostalnu pripremu za sve četiri radionice i obvezujete se na dodatni individualni rad (dnevno 15 minuta, što je tjedno gotovo 2 sata). Prijaviti se možete OVDJE.