Jesi li promišljao/la o tome koliko je Bog bio kreativan kad je stvarao svijet?
Koliko je bio kreativan kad je stvarao tebe?
Jesi li razmišljao/la koliko ti svojom kreativnošću možeš doprinijeti rješavanju problema i stvaranju novog svijeta?

Baš zato jer se svakodnevo svi susrećemo s njegovim djelima stvaranja, ali smo i sami pozvani biti sustvaratelji ovog svijeta, u SKAC-u organiziramo novu radionicu „Više u stvaranje“  na kojoj ćemo zajedno otkrivati našeg Stvoritelja, svoju sličnost s njim te usvajati tehnike kreativnog razmišljanja.

Razmatrat ćemo na koji način smo pozvani sudjelovati u Božjem procesu stvaranja, koja je poveznica kreativnosti i isusovačke duhovnosti, što priječi te kako razviti kreativni potencijal koji svatko posjeduje. Da, i ti možeš biti vrlo kreativan/na 🙂

Kreativnost obuhvaća sposobnost otkrivanja novih i korisnih ideja, stvaranja poveznica između koncepata i rješavanja problema. Često prepoznajemo veličanstvena i inspirativna djela kreativnosti, poput prekrasne slike ili inovativnog proizvoda. Međutim, ideja ne mora biti umjetnička ili mijenjati svijet da bi se smatrala kreativnom. Život sa svojim izazovima zahtjeva svakodnevna mala djela domišljatosti koja u suradnji s Gospodinom daju nova rješenja.

Kreativnost nije cilj, već sredstvo koje nas može dovesti bliže Njemu i ostvarenju naše svrhe. Ako želiš otkriti na koji način to postići, prijavi se za radionicu OVDJE.

Radionica će se održati u subotu 3.12. od 9:00 do 12:00, a broj mjesta je ograničen.