SKAC organizira duhovne vježbe u šutnji za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina. Duhovne vježbe su za one osobe koje žele urediti svoj život po Božjem. Za one osobe koje mogu i žele proživjeti sedam dana osamljivanja, tišine, odmaka od svijeta, intenzivne osobne molitve i produbljivanja molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem. Prijavnica je na dnu teksta, a ovdje su osnovne organizacijske informacije i uvjeti za duhovne vježbe:

Vrijeme: 30.12.2020.-6.1.2021. (dolazak i odlazak predviđeni su u poslijepodnevnim satima oko 17h).

Mjesto: Hrvatski Leskovac, Leskovački brijeg 15, kod karmelićanki BSI. Prijevoz: u osobnom aranžmanu (ZETov bus 132 ili vlak).

Duhovnik: p. Tomislav Špiranec sa suradnicima.

Program: ignacijevske duhovne vježbe u šutnji.

Uključuje: zajedničku kontemplativnu molitvu, nagovore – točke za razmatranje, osobnu molitvu, razgovore s pratiteljem, osobni osvrt na dan, molitvu pred Presvetim.

Uvjeti:

  • Psihološka stabilnost (zbog zahtjevnosti programa osobe sa psihološkim poteškoćama nisu u mogućnosti obavljati ovakav tip duhovnih vježbi).
  • Cijena: 1200 kn za radnu mladež, a 900kn za studente.
  • Cijena uključuje smještaj i prehranu za 7 punih dana. Realna cijena je veća, pa ukoliko netko želi dati više i time “sponzorirati” nekog studenta, može. To naznačite pod dodatno.
  • Akontacija: 300kn (platiti je treba do tjedan dana nakon prijave).

Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: idom@skac.hr.

Broj mjesta je ograničen.

Rok prijave: 20.12.2020.

Prijaviti se možete klikom miša na poveznicu u nastavku: PRIJAVNICA. Molimo pročitajte uvjete prije nego se prijavite. Hvala!