Misa Mladih: Zasvirasmo vam | Cjelonoćno bdijenje za zvanja

Loading Događaji

Na posljednjoj misi mladih u ovoj godini ćemo moliti milost kako bismo mogli otvoriti naša srca, oči i uši te u radosti slušati Gospodina.
Nakon mise, od 21:30h će SKAC Zbor i Prijatelji održati adventski koncert, na kojem će se prikupljati donacije za potrebe rada SKAC-a. Zasvirat će vam vrsni svirači i ne propustite priliku da zapjevate Bogu na slavu, a ljudima na radost. Poslušajte najljepše duhovne i adventske pjesme u izvedbi Tamare Perc, Đure Ravenšćaka, Mladih sv. Jeronima, Mladi Ivana Pavla i SKAC Zbor-a.

Večer ćemo zaključiti cjelonoćnim bdijenjem pred Presvetim koje će trajati do 6 sati ujutro. Na bdijenju molimo za životna zvanja i želimo zahvaliti Gospodinu na svemu danom u ovoj godini.

20:30 – Misa Mladih
21:30 – Adventski koncert SKAC Zbora i Prijatelji
22:30 – 06:00 – Cjelonoćno bdijenje

Mt 11, 16-19
Ne slušaju ni Ivana ni Sina Čovječjega.
Čitanje svetog Evanđelja po Mateju

U ono vrijeme: Reče Isus mnoštvu: »Komu da prispodobim ovaj naraštaj? Nalik je djeci što sjede na trgovima pa jedni drugima dovikuju: ‘Zasvirasmo vam i ne zaigraste, zakukasmo i ne zaplakaste.’ Doista, dođe Ivan. Nije jeo ni pio, a govori se: ‘Đavla ima.’ Dođe Sin Čovječji koji jede i pije, a govori se: ‘Gle, izjelice i vinopije, prijatelja carinika i grešnika!’ Ali opravda se Mudrost djelima svojim.« Riječ Gospodnja.

Podijeli objavu!

Go to Top