Loading...
SKAC Klub2019-11-25T14:56:34+01:00

ŠTO TI NUDI SKAC KLUB?

SKAC Klub je mjesto na kojem želimo mladima omogućiti da kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme te tako iskuse prijateljstvo, radost življenja, zajedništvo, postignuća, liderstvo i priznanje.

Uključi se u naše aktivnosti i stvori prijateljstva za čitav život. Sudjeluj na različitim radionicama, edukacijama i predavanjima. Gledaj filmove u dobrom društvu, sudjeluj u društvenim igrama ili odi na planinarenje. Ako imaš prikladnih znanja i vještina uloži svoje vrijeme, talente i znanje u izgradnju mladih i ponudi neku radionicu (ili druge aktivnosti).

Ako te nešto posebno zanima, imaš kakvih pitanja ili prijedloga vezano uz događanja u SKAC klubu  slobodno nam piši na adresu: klub@skac.hr.

RADNO VRIJEME: 

Pon – Sub
17:00 – 22:00 

Nedjeljom
10:00 – 14:00 
17:00 – 22:00 

Kava, čaj ili sok

Dođi, sjedni, pročitaj knjigu, popij kavu, samo budi…

Planinarenja, hodočašća

Kad ti je dosta betona, pođi s nama u prirodu…

Edukativne radionice

Učiš, a ne polažeš ispite, osim onog životnog…

Filmovi, karaoke, plesnjaci

Ma udri brigu na veselje…

Događanja u SKAC-u

Misa mladih: Za strpljenje

31.siječanj @ 20:30 - 23:30

Cjelonoćno bdjenje za životna zvanja

14.veljača @ 22:00 - 15.veljača @ 6:00

Vikend pokore

6.ožujak - 8.ožujak

Iz svijeta studentskog življenja

Pročitaj što radimo, što doživljavamo, što ti nudimo

SKAC Podcast #01: Tko i što je to SKAC?

Novost u SKAC-u, donosimo vam prvi u nizu, SKAC Podcast. Odlučili smo se upustiti u nove vode i snimiti ponešto o onome što radimo u SKAC-u. Pričati ćemo o duhovnosti, krepostima, čistoći, životu mladih i

PROČITAJ OSTALE NOVOSTI

ŽELIŠ VOLONTIRATI U KLUBU?

Želiš li poput Marte i ti posluživati goste ili ćeš poput Marije s pažnjom ga poslušati – tvoje volontersko mjesto je tu u Klubu, uz mlade. Ovdje možeš biti poslužitelj, organizirati zabavna događanja i društvene igre, predaj znanja na edukativnim radionicama ili pak voditi mlade u prirodu, izlete i hodočašća

PRIJAVI SE ZA VOLONTIRANJE
Ova stranica koristi ‘’kolačiće’’ (eng.cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenja posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete namjestiti u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite ‘’ Prihvaćam’’. Prihvaćam!